inte tid.

Har igentligen inte tid att sitta här just nu, har mkt att göra i stallet + att jag ska rida Lillen..
Haft en mkt stressig & ansträngande dag på jobbet.. så skönt att sitta & tänka å ta de lite lugnt. Fick iallfall köra en av Lundrunderna idag, fy fan säger jag bara hellre Malmö ändå. Kört denna rundan en gång tidigare men då var de rättså lugnt.. nu helt lost! skit samma ska sluta tänka på jobbet nu & börja njuta av att de e helg. Erik min släkting från dalarna, min såkallade syssling blir de har kommit ner nu till helgen har inte träffat honon än han e med Lina och hjälper henne att flytta tror jag.. hm, den stackaren! Han pluggar i Ljungby så han har inte så långt hit ändå. Jag & Fidde snickrade ihop vårt fina soffbord igår =) de blev grannt .. lite krångligt va de allt.
Sängarna fixa fidde i onsdags. skönt nu typ allt de där stora klumpiga sakerna på plats , förutom ett matbord. Ska försöka lägga ut en bild på typ hur de ser ut ni enog lite nyfikna ändå tror jag? =P. Ullared nästa helg e planen.. köpa alla skitdetaljer som man behöver!!
Denna helgen ska de bli mkt pilsner & lite bowling imorgon och utgång hade inte varit fel =)

Emy


vilken lördag kväll?!

I lördags va de ju sexparty hos julia faktiskt riktigt kul , hon som höll i de va ju lite crazy haha de blev en del skratt! Beställde ialf. ngt men vad de e en hemlis * =).. vid halv elva tiden åkte jag ner till hörby & bowlade med Fidde & co. och vet ni vad jag VANN två runder helt galet slog 6 strike dessutom nytt rekord de andra ligger nog på 2 tror jag hahaa så de blev ju lite förbättring. Efter att bowlingen stängt va de ngn dum jävel som kom på att vi kunde åka ner till Hmck (hörbymotocrossklubb) deras klubbstuga för där va de fest , men vi va inte bjudna & därför inte välkomna, en stund i kylan i väntan på skjuts ner till hörby igen sen blev en stund på valvet lite konstig dans , black jack & redbull vodka. efterfest hos Lola de va sådär. Men innan vi bestämt oss för att bege oss därifrån hade klockan tickat i väg rejält.. Jag och fidde sov i vår lägenhet, tur att vi fått in soffan men thats it.
Men idag ska vi till Ikea & köpa sängarna =) , fick låna lastbil av jobbet = perfekt! Kanske ett soffbord & lite annat får se vad som hinns med.

Tävlingen igår gick väldigt bra, Felfri 17plac. i 130 två pet i 140 , rev 2.an & insprånget i tre komb. 4a hade lite dåligt med framåtbjudning i början av banan, fast ännu värre var de på framhoppningen han stod emot som fan.. tur att han ändå e en helt annan häst inne på banan. Nu dröjer de ett tag tills de blir nästa tävling 3 veckor tror jag eller e de kanske 4.. dags att kolla upp de men nu blir de iallafall hårdkörning ngn vecka då.
Liljegren fråga om jag ville komma upp till dom imorron och va med på träning för peter erikssson, så jag ska nog dit. har aldrig tränat för Peter, lite nya tips & ideer tror jag kommer flöda efter en sån träning.. men ska säga ifrån m att inte hoppa allt för mkt, eftersom han både tränat & tävlat hela helgen.
Men Lillen e verkligen i fin form nu ska jag säga!! hoppas de håller i sig & blir ännu bättre nu till SM. kommer ni och tittar förresten, boka in de nu =) 12-14 mars  Check!

Nu ikea.

Emy



Helgen går för fort.

Gårdagen, jobbade riktigt mkt att göra blev ½ timmes övertid sen stack jag till Burlövs center skulle in och lämna min GPS, och försäkringen täckte de hela 195:- i självrisk. & så fick jag en helt ny.. tog en försäkring på den också, så 400:- tänk de blev ändå 600 spänn fast om man tänker på att den kosta 2000:- ny e de ju ingenting, och dessutom nu har jag en ny och fin GPS, tog en sväng inom team sportia blev en mjukisdress för de behövde jag.
Va inte hemma förrän kl 18 , då va kotknackaren här.. de va säkert ett halv år sen jag la mig på britsen, GUD va skönt de va när hela ryggen och nacken knackade till och kom på rätt plats.. sen va jag ute i stallet till halv 10, åt sen däcka jag på soffan.
Idag va jag nere med coco i Frostas ridhus första gången hon va iväg.. rätt upp i släpet hon sken som en sol hela tiden när jag red hon e bara föööör söt!!
Sen va jag i Flyinge med Lillen på ungdomens dag red på en clinic för Daniel Z , de gick rättså bra lagom upp värming inför imorgon , då blir de tävling i kullabygden.
Nu ska jag skynde mig ut och ta in hästarna , sen dushen & sexparty!

Emy



Riktigt trött ikväll..

Känner mig så jäkla sliten idag.. & min hosta vill inte ge sig =/ vill börja träna men nu när man e förkyld e de ju de inte så bra , & orken har jag inte iheller ikväll pannkakorna som pappa laga till kvällsmat sitter långt upp i halsen.
Iallafall har jag varit inne hos chefen & frågat om vi har ngt som typ Friskvård ett bidrag till tex. gym & bad kort osv. & de hade vi så nu tänkte jag eftersom vi hat gym & bad i hörby hade jag tänkt lösa ett årskort på de, så man kan träna lite utöver ridningen behöver verkligen de.. har fruktansvärt dålig kondis & dom där 3 extra kilona som jag lagt på mig i jul vill jag inte ha längre!

Sen har jag beställt lite kläder idag, 3 klänningar på rea & ett linne samt ett par skor. En annan har ju aldrig tid att springa i affärer & shoppa.. men de e sjukt bekvämt att sitta här hemma klicka hem allting till brevlådan.

Och FAN, idag har jag tagit sönder min GPS.. Hade den liggandes brevid mig i lastbilen , sen åkte den ner vid växelspaken just när jag la i backen & jag kändes att de va trögt att få i backen men envis som jag e & utan att titta om de kanske var ngt som låg ivägen .. fick jag i backen sen när jag skulle lägga i "ettan" eller som i detta fallet i lastbilen e 3:an då först titta jag efter vad de va jo där vid spaken låg min GPS med halva skärmen totalt natttsvart =/ suck!! GPS i mitt arbetsliv betyder allt och lite till, känner mig helt vilse utan den! 
Men som tur e har jag försäkring på den, och när jag köpte den sa dom iallafall att försäkringen gällde på allt utom stöld.. så imorgon efter jobb ska jag ta en tur till on off.

Lite bilder på sakerna jag beställde.
3Dblommashooee& denna fast beige linne, jag föll för fräcka kissen*
klänningar för pris runt 200 kr st, alldeles perfekt tycker jag.
Skorna kosta dock 350. Vad tycks?
Har beställt typ alla mina klänningar & skor på nelly.com
& alltid har allting passat, hoppas på de denna gången också.
Kan rekommendera att beställa där, jag har varit nöjd varje gång.
(Förutom en bikini jag beställde men har lärt mig att badkläder,
underkläder & jeans ska man inte beställa på internet inte jag iallafall
för på den fronten e jag jävligt kräsen och de passar sällan!)

Nu ska jag springa i dushen sen köra till Fredrik :) see u!

Emy



Vinter & Snö

Alla säger att de e så trötta på att de e snö & kallt hela tiden.. fan kläder efter väder säger jag, jag tycker inte att de e så jobbigt med snön.. ja e bara trött på att de e så himla mörkt ute, & tkr att de e bra att snön lyser upp lite :) Fast å andra sidan hade jag inte haft mitt lilla ridhus här hemma hade jag nog inte iheller gillat att de e snö haha! Men jag tror att nu efter en riktigt vinter kommer de att bli en kanon bra vår & sommar :) , får väl bara hoppas att jag har rätt!!

Endast 2 dagar kvar att jobba nu :) skönt idag har de varit en bra dag på jobbet lagom mkt att göra i måndags blev de 1 timmes övertid shiiit jag hade så mkt att göra lite panik artat blev de, men de läste sig tack vare mina snälla kollegor :) .
Angående lägenheten så har vi ju inte flyttat in än.. för den ska besiktigas nu snart eller om de e gjort kanske vet inte har inte så bra koll jag lämnar över de ansvaret till fredrik. Förhoppningsvis flyttar vi väl in nu i början av februari. Nu känner man inte sig så taggad på att flytta för man liksom, började packa lite i början i av månaden men sen när allt bara stod stilla så ville man inte packa mer. Hoppas ändå att vi snart får flytta in ska bli så skönt att ha ngt eget.

I helgen är de fullspäckat schema , Lördag morgon ska jag & Peter ta ner Coco till ridhuset i hörby för första gången ska jag rida henne någon annanstans än hemma. Vill ju komm ut och tävla lite till våren så behöver komma ut till lite nya ställen.
Sen vi 12 tiden ska jag vara på Flyinge dom ska ha en ungdomen dag (skånesridsportförbund) dom ringde & frågade om jag skulle kunna tänka mig att vara med på deras hoppclinic för Daniel Zetterman. Jag tyckte att de lät som en kul grej.
Sen på kvällen e jag bjuden till Julia på Sexparty oohlala haha ;) de ska nog kunna bli trevligt.
Söndag, e de ju tävling som gäller med Lillen & ja de brukar ju ta hela dagen.

Ska ut & ta hand om hästarna nu ska rida 2 också
4åring e. Cardento En bild är på "Coco" Confidence E, 4 år nu e. Cardento ue. Steves Friend xx
Inte så bra bild haha men ändå!

Emy


i Form

Tävlingen i helgen gick faktiskt lite över förväntan om jag får säga de i och med att de var första tävlingen detta året.
  • i 130 klassen i lördags hade vi ett pet, han va väldigt spänd mkt att titta på & hela åstorps kortsida är ju hela väggen en enda spegel så han tyckte allt att de var lite läskigt att hoppa emot den.
  • i 130 klassen idag kändes han väldigt bra va en tidshoppning så de va bara att flytta på i farten, han va felfri & de blev 14 placerad av 100 starter.
  • i 140 klassen sen tänkte att han skulle va trött men han va pigg & jag tror till och med att jag var lite väl taggad själv, drev på "stressa" honom lite för hårt i slutet av banan & slarvig väg gav 2 nerslag på de två sista hinderna, & sen hade han ett tidigt i banan som va mot speglarna där han stod emot lite grann & slarva med bakbenen.. så tre riv blev de.
Nästa helg är de Kullabygden, 130 140 :)
Sitter hemma hos Fredrik & väntar på honom skit va jag har saknat honom tur att slutet av veckan gått fort iallfall, men han e snart hemma eller ja dom va i Jönköping.. så 3 timmar till, jag ska gå och nanna kudden så länge hade jag tänkt mig! Go natt

semester 2008 Hitta en fin bild från när vi va i egypten , sep-08

Emy


Start of 2010

Ja nyårs löftet med bloggen gick väl sisådär men jag har haft de i tankarna hela tiden att -idag ska jag skriva, men som vanligt blir de typ aldrig av..
Fick iallafall en sjukt bra start på de nya året

  •  De nya året firades med den riktigt brak fest hemma hos Mr Risberg.. god mat & goda vänner. Kunde kanppt bli bättre <:)
  • Jag kom med i Talang Skåne ytterligare ett år , vilket ökar motivationen att prestera ännu bättre.. detta året kändes uttagningenmkt tuffare men jag lyckades :) Fick bara bra kritik av domarna 3 gröna av 3
  • Fast anställd (tillsvidare anställd) som trucker :) eller som chefen kallade de anställd på livstid haha. Och som mina kollegor sa till mig när jag började har de en gång kommit hit kommer du aldrig ut.. man blir en riktigt Mertzare ;)
  • Ska snart flytta såfort lägenheten blivit besiktigad, men har inte ngn direkt brådska så tar de lite lungt. Men lite saker har iallafall blivit nerpackade redan.
  • Imorgon är de dags för första tävlingen detta året även på söndag e de tävling, åker upp till syster i Ängelholm i morgon & stannar till söndag slipper man att åka hem imellan & samtidigt hälsa på henne & markus.

För övrigt..

  • Tråkigt denna veckan.. att jag blivit fruktansvärt förkyld.. håller på att hosta upp min lungor typ.
    & nu har näsan börjat å rinna.
  • Väldigt stressigt på jobbet alla vvs & el firmer samt byggen bara öser in betällningar nu när dom haft jul ledigt.
  • Fredrik & sju killkompisar e i Åre på skidsemester.. e inte bara avis utan jävligt ENSAM här hemma, fast jag valde själv att stanna hemma och tjäna pengar, men de e ju inget man ångrar sen när lönen kommer ändå :) Men en sol semester & kanske en roadtrip till la belgica ligger inte långt bort från 2010..

Nej nu hade jag tänkt att lägga mig på kudden & znooza, behöver sova några timmar känns de som.. Go natt.

        Ljungby 135             :)             1 år tsm

Emy



RSS 2.0