Snart ett nytt år..

Jaha , snart är de nytt åt nya mål nya drömmar nya måsten .. känns skönt ändå.
Redan nu i början av året förändras mitt liv väldigt mycket, Fredrik har fått lägenhet (en 2:a i Hörby) och nu har vi bestämt oss för att flytta ihop! Spännande va ?! har tillträde den 1 januari, känns som tiden går så fort..
Nu på jul ledigheten har vi iallfall varit på Ikea & provat ut sängar , hittat sovbord & lite annat som vi tänkt oss att ha. Och i någon gång i början av nästa år, blir de att åka till Ullared så man slipper bli helt pank.. Men efter att ha sett programmet ullared så tkr man att man itne handlar ngt alls de.. Fast de kanske hade varit ngt att fylla hela lägenheten med ullareds grejor!! - Nej tror inte de va, men mkt bra och ha finns där.
Önskade mig en del köksprylar i julklapp, fick bla. en fin kaffekokare & en sodastream :) Känns konstigt attt flytta hemifrån men samtidigt jävligt skönt & fruktansvärt spännande! Fast & andra sidan flyttar jag ju inte hästarna ifrån Dammens Gård inte, så kommer att köra "hem" varje dag ändå.
Hästarne kommer de såklart att satsas vidare på, fast med tanke på att syrran också flyttar i början på feb. till hässleholm så kommer vi att sälja en del hästar, fastän igentligen tkr jag att vi borde gjort de förlängesen. lina tar iallafall sin häst med sig så ett mindre bekymmer , 3 åringen Phamina är troligtvis såld, & Mr Goofey -långben :) Ska flytta till Ängelhom upp till min äldsta syster.. 3 hästar mindre är ju en bra bit på vägen..
Med Henkie (Lillen) kommer jag att satsa på SM i helsingborg i mars , han ska vara i toppform.. första tävlingen för året blir Åstorp 16-17 januari & helgen efter blir de kullabygden. Så med tanke på toppform så ska jag ut & ta en tur i ridhuset med honom nu :)

Förresten mitt nyårslöfte tror jag ska bli att försöka blogga lite mer , men med tanke på att jag köpte en spillarns ny laptop igår, så gör de de hela lite enklare!!

Emy.

RSS 2.0