kaos!

Strax dags att dra hem från jobb, bege mig till city gross handla lite allt möjligt från häst saker till mat. Åker till Ljungby imorron kväll blir tävling hela helgen hästsemester, alltid kul att komma iväg lite :). Tar Helle & Acarelly med mig, blir Helles första meeting & Acarellys andra, så de e fortfarande "gröna" i sammanhanget. Utmanande men kul! Var hemma hos Olof igår och hoppade dom lite grann, de gick fint :) kvällen består till fullo att packa känns inte riktigt som läget e under kontroll .. men hoppas jag får ordning på allt, ett helt år sen jag var iväg nu! De var annat när jag hade henkie :) då va man ju iväg alltid typ. Henkie bor förresten sen i januari i Finland såld till en tjej vid namn Emmi.

Tillbaka i vardagen efter helgen.

Haft en mkt trevlig helg, i fredags bjöd vi hem goda vänner, Emma & Martin , Ida & Jimmy de blev thai mat och en del öl & rödvin jäkligt trevligt:) . I lördags var de full rulle stallet på fm sen var de 88års kalas för fredriks morfar smörgåstårta. Sen hann vi precis hem och gå en sväng med hedda & alfa innan de var dags för nästa fest. Inflyttningsfest med kräftskiva :) fick äntligen i mig lite kräftor, har ju själv fiskat upp dem så extra gott att äta då! Kul fest med roligt folk :D gårdagen blev de lite städning runt gården på fm plockade in mina hinder och så en massa taggtråd och pinnar som låg lite här & var. Eftermiddagen var jag i stallet, Julia kom och gjorde mig sällskap och alla hästarna fick sig en tur i skogen :) blev en tidig kväll med pizza och x-factor tsm med mitt hjärta, chrille & fia :) en kanon bra helg ger en trött måndag!

Mot hemmet..

 Klar i stallet för dagen, fick lite mockningshjälp idag av Mum. De är uppskattat! Helle & Acarelly blev ordentligt trimmade ikväll! Lite bomövningar, öppna & slutor, förvänd galopp utan stigbyglar på Aca, Helle blev de också skänkelvickningar och bomövningar och massor med tempoväxlingar.
Nu ska jag bege mig hemåt för att skruva ihop lite möbler, hehee :)
 
Hästar i stallet just nu.

Helle Q , 9y
e. Quite Easy ue. Electro
 

 Tumbelweeds B , 12y
e.Ahorn Z ue. Burgraaf
 

Phan Quintera , 9y
e. San Quintero xx ue. Stanford
 
Acarelly , 8y
e. Quite Easy ue. Ceylon

Corcelli , 5y
e. Coriall ue. Cortus

Lillehem-DreamsComeTrue

 
Nu har vi landat på gården :) Fantastiskt , min & Fredriks alldeles egna gård. De känns att de är nu livet börjar på allvar, de här är på rikigt. De är mycket att stå i nu de är en gammal gård där de e behov av renovering i varje hörn. Staketet till trädgården var vårt första projekt, de blev supersnyggt och i våran alldeles egna design ;) vi tog en hel helg till att tömma ut i logen från gammal hö & halm som legat i typ 60 år... Not najs men fan vad fint de blev! Förra veckan fick vi våra nya fönster och några dagar senare va de isatta.. välbehövligt nu till vintern då de gamla varken gick å öppna eller stänga! Ja, sen blåste de rakt igenom också. En ny ytterdörr har också kommit på plast, Fredrik & pappa fick fria händer att handla dörr ett jävligt bra val :) undrar lite ibland om han kanske e lite bättre på val av färg & inredning.. nja ganska lika är vi nog. Två stora projekt väntar.. bygga stall & gräva filterbädd. Mitt eget lilla kvällsprojekt e att skruva ihop våra Ikea möbler.. så vi kan få ordning på vårt kontor!

RSS 2.0