Flyinge VW Grand Prix

Två tävlings dagar i Flyinge till ända, Acarelly & Helle har presterat mkt bra! Acarelly har hoppat två 120 runder felfritt, 6.a i tisdags och igår blev de en 9.e placering. I tisdags hoppade hon en 130 också där hade vi en rivning. Blev ett flackt språng på ett glest räcke. Svarade lite mkt på min skänkel i anridningen emot.
Helle har hoppat kanon, fick med sig näst sista hindret i omhoppningen i 120 i tisdags retligt slarv fel.. Igår var hon också fin en ryttarmiss på en oxer ur sväng, fick inte runt henne i svängen riktigt tappade lite galopp och fick en p tok för tidig avsprångs punkt. Vilket ledde till att hon inte nådde över oxern.
Igår kväll var jag och F och kollade in vw Grand Prix spännande tävling med ett grymt svenskt startfält och 200000kr i första pris! Emma Emanuelsson gick som segrare väl värd, gjorde klockrena fina rundor!!
Imorgon ska Helle & Acarelly gå varsin klass. Acarelly ska hoppa 130. Helle har jag inte riktigt bestämt än.. De kommer antingen att bli 115 el 130. Kul ska de bli iallafall ;))


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0